Det er mange som ikke helt skjønner hva som er greia med å kjøre motorsykkel. Hvorfor vil noen kjøre sykkel i stedet for å sitte komfortabelt bak rattet i en stasjonsvogn. Du er utsatt for vær og vind, insekter og fugleskitt, og skulle det skje noe, er du som regel den svake parten i en ulykke. De fleste som tenker sånn, har nok aldri prøvd å kjøre motorsykkel. Å kjøre sykkel handler om å bli ett med veien, med landskapet rundt, med maskinen som freser like ved din egen kropp. Det er dette som gjør motorsykkelen til en så attraktiv partner for mange menn når det livner i lunder og våren setter inn.

På disse sidene er det samlet mye informasjon om alt som har med sykkel å gjøre, fra tekster om motorsykkelens historie til korte forklaringer av hva som er forskjellen på de ulike typene motorsykler. Om en roadster, cruiser, sport-, eller tursykkel er best for deg, kommer helt an på dine ønsker og behov, så det er viktig at du setter deg litt inn i de viktigste forskjellene før du går nærmere inn på akkurat hvilken sykkel du vil ha.

Dette er også et nettsted der sikkerheten blir vektlagt. Det handler ikke bare om å være lovlydig – det vil si holde fartsgrensa, kjøre forsvarlig, og bruke hjelm – men også å utføre de små ekstra tiltakene som beskytter deg selv. Det innebærer blant annet å bruke kjøredress i god kvalitet, ryggbeskytter, hansker, og gode støvler. Det er ikke noe motsetningsforhold mellom sikkerhet og å ha det moro på motorsykkel!